Social network:

Servicii

TTW Sports Club
ORA LUNI
08:00 - 22:00
MARTI
08:00 - 22:00
MIERCURI
08:00 - 22:00
JOI
08:00- 22:00
VINERI
08:00 -22:00
SAMBATA
10:00 -16:00

DUMINICA

10:00-14:00

17:00

18:00

Pure Cardio

(Simona)

Circuit

(Vali)

Legs Day

(George)

Pilates Power Bar

(Simona)

Abdomene

(Ileana)

19:00

19:30

20:30

Antrenamentele cu un antrenor personal în sala de fitness sunt extrem de eficiente dacă doriţi să ajungeţi la formă dorită în cel mai scurt timp posibil.

Antrenorul personal vă va evalua şi reevalua răspunsul organismului şi metabolismului la exerciţiile din timpul antrenamentului. În funcţie de rezultatele obţinute, antrenorul va decide în continuare programul care trebuie urmat.
Împreună cu antrenorul personal veţi stabili obiectivele pe care doriţi să le atingeţi în urmă programului de antrenament. Antrenorul va aprecia în funcţie de priorităţile dumneavoastră şi în funcţie de potenţialul fizic, timpul necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.

De ce sa va antrenati cu un Antrenor Personal?

 • *vă alcătuieşte un program complet de antrenament;
 • *vă monitorizează evoluţia în timpul antrenamentelor;
 • *vă asigură asistenţă în tehnici de realizare a exerciţiilor;
 • *vă sfătuieşte în legătură cu alimentaţia ce trebuie urmată;

Fitness-ul are multiple valențe. Cele mai importante sunt:
1) menținerea și îmbunătățirea sănătății;
2) tonifierea musculaturii;
3) pierderea kilogramelor în plus;
4) creșterea condiției fizice, etc.

Definirea noțiuni difera sensibil de la un autor la altul. Înțelesul este larg, iar părerile autorilor de specialitate sunt împărțite: - unii îl consideră ca o activitate de gimnastică; - alții spun că este o activitate cu greutati si la aparate; - neinițiații il consideră un sport pentru sănătate; În traducere liberă, fitness-ul înseamnă o reglare a proceselor adaptative din corpul uman în urma efectuării unui efort. În literatura anglo-saxonă, termenul de fitness este echivalent cu condiție fizică. În consecință, fitness-ul reprezintă o activitate motrică prin care individul obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Altfel spus, fitness-ul este pentru corpul uman ceea ce reglajul fin este pentru un aparat electronic.

În urma practicării lui obținem o stare de bine tradusa prin schema de mai jos.
Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit. Începând cu alimentația și continuând cu parcticarea sportului. Părintele fitness-ului este Francois Henri "Jack" LaLanne, un american care până la vârstă de 15 ani era dependent de dulciuri și de mâncare nesănătoasă. Această alimentație i-a afectat până și comportamentul pe lângă faptul că organismul sau avea mult de suferit. Viață lui s-a schimbat din momentul în care a participat la o conferința susținută de nutriționistul Paul Bragg. După ce și-a schimbat radical stilul de viață, înlocuindu-l pe cel nesănătos cu unul ideal, bazat pe o alimentație echilibrată și însoțită de sport, a scris numeroase cărți pe această temă și a participat la emisiuni, încurajând oamenii să fie mai atenți cu organismul lor.

Cu cât condiția fizică a omului este mai bună, cu atât acesta este mai sănătos. Această se obține prin practicarea unui sport regulat, astfel se îmbunătățește funcția respiratorie și cea cardiaca, crește forță musculară și imunitatea organismului, se reduce riscul apariției anumitor boli și multe alte efecte benefice asupra organismului uman.

Fitness-ul poate fi împărțit în două categorii și anume:
Fitness-ul de tip aerobic reprezintă abilitatea organismului de a consumă oxigen în mod eficient prin creșterea cantității acestuia trimisă la mușchi, oxigen care le va permite mușchilor să funcționeze un timp mai îndelungat. Fitness-ul de tip aerobic depinde de starea inimii, a plămânilor și a mușchilor.
Fitness-ul de tip muscular care se caracterizează prin creșterea rezistenței și forței mușchilor prin ridicarea de greutăți. Fitness-ul nu are și nu va avea vreodată efecte negative asupra organismului uman.

Aerobicul este un mod distractiv de îmbunătățire a rezistenței la efort, dar și de reducere a kilogramelor în plus. Este o activitate de grup adaptată pentru toate persoanele, de toate vârstele și pentru orice condiție fizică. De fapt, aerobicul nu este altceva decât un antrenament cardio format din pași de bază stilizați într-o coregrafie adaptată tuturor participanților.
Obiectivele antrenamentului sunt:
îmbunătățirea funcționalității aparatului cardiovascular
ameliorarea condiției fizice a membrelor inferioare
dezvoltarea coordonării și a capacității de memorare

Cardio Kickboxingul este unul dintre cele mai eficiente antrenamente sportive pentru a scapa de stres şi a-ţi modela corpul. Este o clasă complexă care încorporează mai multe elemente. Printre exerciţiile reprezentative se află și cele care includ mişcări specifice din box kickbox si karate.Partea favorită a clasei sunt execițiile aerobe, acestea solicitând sistemul cardiovascular. Fiecare directă, croşeu sau uppercut solicită musculatura abdominală, oblică şi cea lombară cât şi musculatura braţelor.

Obiectivul constă în obținerea unui echilibru muscular, fortificând mușchii slăbiți și relaxând mușchii contractați. Acest lucru contribuie la creșterea controlului, a forței și a flexibilității corpului, protejând articulațiile și spatele.

Nici o grupă de mușchi nu este antrenată în exces sau prea puțin antrenată. Întreaga musculatură se dezvoltă echilibrat și vă ajută să vă bucurați de activitățile cotidiene sau sportive cu mai multă ușurință, cu o mai bună performanță și cu mai puține riscuri de a suferi accidente.

Este un antrenament de tip High Intensive Interval Training (H.I.I.T), creat de Izumi Tabata.
HIIT, cum este prescurtat, este un antrenament pe interval de timp, în care se alternează perioadele scurte, dar de intensitate mare, cu perioadele de revenire.

Tabata Training înseamnă 20 de secunde de intensitate mare combinată cu o pauză de 10 secunde, ciclul repetându-se de 8 ori.

Protocolul Tabata este o metodă de antrenament cardiovascular care mărește performanța și condiția fizică în foarte scurt timp. Eficiența acestui tip de antrenament stă, se pare, în intervalul foarte scurt de odihnă dintre exerciții.

Această metodă îmbunătățește mobilitatea și întărește musculatura. Ajută la întărirea musculaturii care sprijină coloana vertebrală și alungă stresul asociat durerii de spate.

Când coloana este afectată, mobilitatea noastră este limitată. Dacă ne rănim coloana, o suprasolicitam sau avem o postură incorectă, vom avea dificultăți cu anumite mișcări precum statul drept, aplecatul, ridicarea de obiecte de jos, mersul, răsucirea coloanei sau mișcarea gâtului.

Sportul poate face bine dar și rău spatelui - dacă miscarile nu sunt efectuate corect sau corpul este suprasolicitat. Poți preveni rănirea dacă antrenezi mușchii din jurul coloanei.

CORE TRAINING urmărește tonifierea musculaturii abdominale și a mușchilor spatelui. Antrenamentul are o intensitate ridicată și contribuie la susținerea unei poziții corecte a corpului.Exercițiile, indiferent de grupa musculară vizată, se realizează predominant din postură verticală sau din plank. CORE TRAINING își propune întărirea forței musculare, concomitent cu creșterea mobilității pentru a contura un aspect plăcut al întregului corp.
Ca efect rezultă: abdomen,fesieri,şolduri şi muşchii colanei mai tonifiati, relaxarea şi îmbunătăţire mobilităţii articulaţiilor şi a muşchilor, o respiraţie mai bună, relaxare generală.

TRX este un antrenament care îmbină perfect echilibrul, forța și rezistența. Exercițiile se desfășoară cu ajutorul benzilor, greutatea corpului fiind suspendată. Dezvoltă coordonarea și controlul asupra mișcărilor. Este un antrenament ce presupune dezvoltatarea stabilității trunchiului, a musculaturii centrale a corpului: abdomen și spate. Este folositor pentru persoanele care doresc să-și întărească musculatura spatelui, în special partea superioară.

Acest tip de antrenament este potrivit pentru oricine, deoarece se poate controla nivelul de rezistenta si de dificultate. Este un atrenament perfect atat pentru reabilitare cat si pentru un program de fitness intensiv. Spre deosebire de antrenamentele standard care permit solicitarea unei singure grupe musculare, ceea ce poate duce si la riscul aparitiei de accidentari sau dezechilibre musculare, Trx Suspension Training permite utilizarea unei plaje mai largi de miscari si de grupe musculare simultan.

Este cea mai rapida modalitate de a fi in forma, se concentreaza pe utilizarea de greutati medii si miscari repetate de foarte multe ori ce te vor ajuta sa scapi de grasime si sa castigi forta si conditie musculara.

Body Pump este clasa care intareste intregul corp. Acest antrenament de 50 de minute provoaca toate grupele musculare majore prin utilizarea celor mai bune exerciții cu greutate, cum ar fi genuflexiuni, fandari, prese, ascensoare, etc.

Este un concept format dupa ideea de fitness, concentrându-se pe mișcările de repetiție, cu sarcini de greutate reduse. Acest lucru vă va ajuta să obțineți putere și să introduceti masă musculara.

Se pot optine rezultatele pe care le cautati eficient și rapid!

Te-ai intrebat vreodata ce beneficii are sauna? Pe langa faptul ca sauna este o sursa eficienta de eliminare a stresului, ea are si alte proprietati benefice.

Din acest articol vei afla de ce este bine sa faci sauna si de cate ori pe saptamana este recomandata aceasta.

TTW Sports  este singura sala din Slatina unde sauna este inclusa in pretul abonamentului Standard si benefeciezi de intrari nelimitate. Astfel poti veni singur sa te relaxezi sau impreuna cu prietenii.

 

Istoria saunei

Sauna finlandeza (uscata) are o istorie de peste 1000 de ani. Ea a aparut pentru prima data in Asia, in primele secole de dupa Hristos, atunci cand popoarele migratoare din Mongolia au populat teritoriul de astazi al Finlandei. Legenda spune ca ei au construit primele saune pentru a-si fortifica organismul. Asa puteau rezista conditiilor meteorologice dure din acele locuri.

Sauna uscata este realizata intr-o camera de lemn, incalzita cu ajutorul rocilor vulcanice. Are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C. Astfel, efectul se simte dupa primele 5 minute de utilizare, printr-o transpiratie puternica. Ofera o experienta placuta si relaxanta, care ajuta organismul sa elimine toxinele. Combate stresul si oboseala, ducand la o senzatie generala de bine.

 

5 beneficii ale saunei:

 • Te scapa de stres. Sauna este cunoscuta ca fiind o metoda de relaxare eficienta si placuta. Deoarece temperatura corpului tau creste, se elimina hormonii ce cauzeaza stresul. Asadar scapi de stres si te simti mult mai relaxat si calm.
 • Elimini usor toxinele din corp. Datorita temperaturii ridicate din sauna, transpiri intens, iar transpiratia este modalitatea prin care corpul elimina toxinele prin piele. Pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc, astfel aproximativ 30% din toxinele din corp sunt eliminate prin piele.
 • Elimini grasimile din corp, astfel slabesti. Daca iti doresti sa slabesti usor, vino la sauna de doua ori pe saptamana si vei vedea schimbari pozitive. Intr-o sedinta de sauna poti arde la fel de multe calorii ca si atunci cand alergi, deoarece ritmul cardiac creste.
 • Pielea ta va fi mai catifelata. La sauna, deoarece ritmul cardiac creste din cauza caldurii, inima pompeaza mai mult sange. Astfel, fluxul sanguin creste si aduce mai multi nutrienti in toate partile corpului, inclusiv in piele.
 • Sauna intareste sistemul imunitar. Cand esti bolnav, febra este modul prin care organismul transmite celulelor albe ca exista o problema. Datorita caldurii din sauna, starea este asemanatoare febrei, asa ca se transmite semnalul de crestere a productiei de celule albe care intaresc sistemul imunitar iar organismul tau va lupta mai usor impotriva infectiilor.

 

Sauna de la TTW Sports este locul perfect pentru a imbina sportul cu relaxarea, rasfatul cu placerea, sanatatea cu starea de bine si terapiile anti-stres cu relaxarea psihica.

TTW Sports  este singura sala din Slatina unde sauna este inclusa in pretul abonamentului Standard si benefeciezi de intrari nelimitate. Astfel poti veni singur sa te relaxezi sau impreuna cu prietenii.

 

Inainte sa vii la sauna la TTW Sports , nu uita sa iti intrebi medicul daca poti apela la aceasta metoda de relaxare pentru a nu intampina probleme.

Sauna poate fi facuta de maximum 2 ori pe saptamana. Este bine ca inainte de a intra in sauna sa faci un dus cald, deoarece in acest mod se vor deschide porii.

REDESENEAZA-TI CORPUL !Nimic nu poate fi mai placut decat sa te simti in corpul tau.

Ai nevoie de putin ajutor? Nici o problema!

Iti stam la dispozitie cu cele mai eficiente si distractive modalitati de a face sport!CONTACTEAZA UN ANTRENOR

DE CE SA TE ALATURI Fie ca vrei:

 • sa-ti transformi radical corpul
 • sa te tonifici în timp record
 • sa alergi la primul tau maraton
 • sa te antrenezi pentru triatlon
 • sa-ti îmbunatatesti tonusul si sa ai mai multa energie
 • pur si simplu si câstigi pariul cu tine si sa-ti depasesti limitele

TTW Sports Club este locul în care gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma stilul de viata.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.inforegio.ro, facebook.com/inforegio.ro


Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Aboneaza-te la newsletter