Social network:

REGULAMENTUL SALII 

 1. Orice persoana care a implinit varsta de 14 ani, poate deveni membru SC TTW Sport Design Grup SRL In cazul minorilor este necesar si acordul in scris al parintelui (reprezentant, tutore legal), prin semnarea contractului.. Membrii clubului au acces cu maxim 2 minori in cadrul clubului. Este interzis accesul minorilor cu varsta sub 14 ani in sala de fitness, fara supraveghere. In cazul in care minorii au un comportament inadecvat si deranjaza clientii, clubul isi rezerva dreptul de a le interzice accesul.
 2. In cazul abonamentelor Limit Time,  clientul poate utiliza echipamentele si dotarile clubului pana la ora 13:00;  dupa ora 13:00 clientii cu acest tip de abonament nu vor mai avea acces in cadrul clubului.                                                                
 3. In schimbul cardului, lasat la Receptie, se va primi o cheie pentru vestiar. La parasirea clubului se va preda cheia de vestiar si i se va returna cardul. Cardul este obligatoriu, se elibereaza pentru intreaga perioada de valabilitate o contractului in vigoare si nu este transmisibil. Clientul a luat la cunostinta despre faptul ca, in cadrul Clubului, supravegherea activitatii se face prin inregistrari video. Clubul isi rezerva dreptul de a renunta la prezentul contract din motive obiective si atunci clientul va fi instiintat.
 4. Dupa momentul incasarii banilor nu se mai fac rambursari. In cazul abonamentelor pe 6 si 12 luni se poate ingheta folosirea acestora pentru o perioada de maxim 30 zile sau in 3 transe care sa  nu totalizeze mai mult de 30 zile. Clientul se va adresa in scris la receptia clubului cu minim 5 zile inaintea perioadei pentru care se doreste ingetarea serviciilor. Perioada de valabilitate se va prelungi corespunzator cu perioada de inghetare prevazuta in contract. Pentru a beneficia de servicii suplimentare, clientul trebuie sa achite anticipat contravaloarea acestora. In cazul neefectuiarii serviciilor suplimentare, clientul nu mai poate beneficia ulterior de aceste servicii achitate si neutilizate in perioada stabilita, iar contravaloarea acestora nu se ramburseaza.                                  
 5. Clubul nu este responsabil penru lucrurile pierdute sau lasate in incinta (in afara vestiarelor cu cheie). La finalul antrenamentului clientul este obligat sa elibereze vestiarul de lucrurile personale si sa returneze cheia la receptie.
 6. In timpul desfasurarii lucrarilor de reparatii sau igienizare, clubul este in drept de a limita zona predestinata antrenamentelor. Clubul este in drept sa limiteze /renunte la unele servicii oferite , in timpul desfasurarii altor masuri si/sau reparatii. Aceste situatii se fac cunoscute din timp prin intermediul avizelor amplasate la receptie. Acest interval nu se recupereaza. SC TTW Sport Design Grup nu isi asuma raspunderea pentru interuperea serviciilor municipale furnizate.

   7.SC TTW Sport Design Grup SRL recomanda clientilor examen medical inainte de inceperea frecventarii clubului, deoarece, in mod evident, acestia sunt responsabili personal pentru sanatatea lor. Administratia SC TTW Sport Design Grup SRL nu isi asuma raspunderea daca motivul inrautatirii/vatamarii sanatatii clientului este :

*nerespectarea recomandarilor, concluziilor medicale.

*rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare si securitate a echipamentului.

*incalcarea regulilor de frecventare a Clubului (inclusiv regulile de frecventare a anumitor zone ale Clubului).

*antrenamentul efectuat individual, cu greutati neadecvate fara asistenta unui antrenor sau partener de antrenament.

*produs din vina clientului sau care s-a produs ca rezultat al actiunilor ilegale ale persoanelor terte.

   Administratia  SC TTW Sport Design Grup SRL nu isi asuma raspunderea pentru inrautatirea starii de sanatate a clientului ca urmare a unui accident (traumatism/vatamare) produs in incinta clubului, accident care nu a fost anuntat si inregisrat in momentul producerii.

   Administratia SC TTW Sport Design Grup SRL nu isi asuma raspunderea pentru daunele pricinuite sanatatii sau /si bunului clientului in urma actiunilor unei terte persoane.

Administratia SC TTW Sport Design Grup SRL nu isi asuma raspunderea pentru agravarea/aparitia unor probleme medicale ale clientului prin folosirea serviciilor Clubului, probleme medicale de care clientul nu avea cunostinta la momentul folosirii serviciilor.

 1. Intrarea in salile clubului este admisa numai in echipament sportiv (incaltaminte sport curata, partea de sus si partile intime acoperite). Clubul este indreptatit sa interzica accesul unui client participarea la antrenament cu incaltaminte necorespunzatoare .
 2. Este strict interzis:

*inrarea in incinta clubului cu substante toxice , explosive, miros patrunzator;

*accesul persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor si fumatul.;

*de a intra pe teritoriul clubului cu bauturi alcoolice;

*cumpararea/vanzarea/consumul/posesia de droguri, substante injectabile sau orice substante interzise de lege, orice incalcare se va raporta organelor competente.

*de a plasa anunturi, materiale de reclama, de a efectua investigatii/sondaje si de a raspandi marfuri pe teritoriul clubului, fara autorizatia Clubului sub forma scrisa.

*de a frecventa clubul in prezenta simptomelor de boli dermatologice, escoriatiei si leziuni ale pielii, chiar daca pielea este protejata de orice fel de pansamente medicale.

*ascultarea muzicii prin aparatura proprie cu exceptia folosirii castilor.

   Clientul este obligat sa respecte regulile moralei publice pe intreaga perioada de aflare in club (sa se poarte cuviincios, sa nu foloseasca injurii, sa foloseasca un ton al vocii decent, sa nu incomodeze prin comportamentul sau pe cei din jur, etc.)

   In cazul deteriorarii echipamentelor sau a altor bunuri SC TTW Sport Design Grup SRL, persoana in cauza va suporta toate cheltuielile pentru inlaturarea deteriorarilor produse.

   Este interzisa filmarea si fotografierea,  fara acordul administratiei  clubului..

   In caz de nerespectare de catre client a acestor reguli si/sau dispozitii, Clubul este in drept de a rezilia contractul in mod unilateral. In acest caz platile sau alte compensatii nu se ramburseaza clientului.

 1. Clubul este in drept de a efectua modificari sau completari in orarul orelor de antrenament si sa schimbe instructorul indicat in orarul de antrenament.

   Clubul este in drept sa schimbe tipul serviciilor, de a modifica sau completa prezenta anexa .

 1. Accesul in club se face doar pe baza cardului de membru, aveti obligatia sa prezentati cardul la receptia clubului! In cazul in care pierdeti cardul sunteti obligat sa achitati contravaloarea acestuia de 10 lei pentru eliberarea unui nou card!
 2. Taxa de inscriere si eliberare a cardului de membru este de 10 lei!

 

 

Nume prenume………………………………………………

Telefon……………………………………………………….

E-mail……………………………………………………….

Loc de munca ……………………………………………..

Data nasterii……………………………………………….

Sunt de acord ca datele personale sa fie mentinute in portofoliul de clienti al firmei  -………………..  

 

 

Nu sunt de acord  ca datele personale sa fie mentinute in portofoliul de clienti al firmei -……………………..

 

 

 

Sunt de acord cu regulile si conditiile impuse de SC TTW Sport Design Grup SRL Slatina

 

 

 

Data……………………………………                                                        Semnatura…………………………….      

REDESENEAZA-TI CORPUL !



Nimic nu poate fi mai placut decat sa te simti in corpul tau.

Ai nevoie de putin ajutor? Nici o problema!

Iti stam la dispozitie cu cele mai eficiente si distractive modalitati de a face sport!



CONTACTEAZA UN ANTRENOR

DE CE SA TE ALATURI 



Fie ca vrei:

 • sa-ti transformi radical corpul
 • sa te tonifici în timp record
 • sa alergi la primul tau maraton
 • sa te antrenezi pentru triatlon
 • sa-ti îmbunatatesti tonusul si sa ai mai multa energie
 • pur si simplu si câstigi pariul cu tine si sa-ti depasesti limitele

TTW Sports Club este locul în care gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma stilul de viata.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.inforegio.ro, facebook.com/inforegio.ro


Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Aboneaza-te la newsletter