Social network:

Evenimente

TTW Sports Club

Alaturi de evenimentele sportive , echipa a fost completata de divizia de Events . Toate acestea se adreseaza clientilor ce doresc un singur furnizor pentru evenimentele importante ale companiei lor.

Fiindca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri prin serviciile pe care le oferim, veti gasi in noi un partener de discutii pentru toate detaliile unui eveniment: activitati teambuilding indoor si outdoor, training si conferinte .

Prin entuziasm si dedicare, vrem si putem sa oferim mai mult companiei dumneavoastra, suntem mereu concentrati sa dezvoltam concepte creative prin care sa sustinem obiectivele profesionale ale companiei.

Ce putem organiza pentru dumneavoastră:

• Organizăm antrenamente sportive si competiții in cadrul companiei, în funcție de cerințe.

• Organizam tabere de antrenament corporate:

• Competiții de fotbal, tenis de câmp și tenis de masă.

*tabără intense –fitness *army bootcamp

Un numar din ce in ce mai mare de companii se concentreaza pe adaugarea unor programe de wellbeing in procesul de dezvoltare al organizatiei. Acestea abordeaza elemente precum dezvoltarea personala si profesionala, inteligenta emotionala, sanatatea emotionala si mentala a fortei de munca, educatie financiara, mindfulness si multe alte aspecte.

Programele de wellbeing nu numai ca au un impact pozitiv asupra angajatilor, dar pot duce in acelasi timp si o crestere semnificativa a angajamentului si a productivitatii intregii echipe. Pe langa acest lucru, instrumentele si strategiile de care dispun ii va ajuta sa adopte sis a mentina un comportament “sanatos” in cadrul organizatiei si nu numai.
Daca iti doresti ca organizatia ta sa profite de aceste beneficii ale programelor de wellbeing, scrie-ne office@ttwsports.ro

       

        2.PETRECERI CORPORATE

Petreceri Corporate- evenimente in care invitatii – angajati, clienti sau furnizori – devin pentru cateva ore prieteni care petrec sub umbrela aceleiasi companii.

Credem cu tarie ca o petrecere reusita este insotita cu succes de o tematica iesita din tipare, muzica sau band pe gustul tuturor, catering si bartending atent alese, precum si entertainment care sa faca deliciul publicului.
Fie ca este vorba de o padure, o piscina, un palat, parcarea unui mall, un club renumit sau orice alt loc inedit care confera petrecerii un aer de originalitate, consultantii TTW Sports Design  sunt alaturi de tine pentru a se asigura ca evenimentul este asa cum ti-ai dorit.
3.COMPETITII SPORTIVE

Ce poate fi mai antrenant decat o competitie sportiva interna?

Pregatim terenul, ne echipam cu forte noi, energie, entuziasm si multa determinare pentru a castiga si pentru a face dintr-o zi obisnuita, una de neuitat!

Vom trai meciurile la intensitate maxima, vom imbina distractia cu dorinta de a consolida echipa cu ajutorul unor probe menite sa scoata colegii din zona de confort si sa-si doreasca sa lupte pentru intreaga companie.
Spiritul de echipa ne va ajuta sa facem din aceasta competitie sportiva, o experienta memorabilia completata de culoare, identitate si unitate care vor creste nivelul de energie al intregii echipe!

      


REDESENEAZA-TI CORPUL !Nimic nu poate fi mai placut decat sa te simti in corpul tau.

Ai nevoie de putin ajutor? Nici o problema!

Iti stam la dispozitie cu cele mai eficiente si distractive modalitati de a face sport!CONTACTEAZA UN ANTRENOR

DE CE SA TE ALATURI Fie ca vrei:

  • sa-ti transformi radical corpul
  • sa te tonifici în timp record
  • sa alergi la primul tau maraton
  • sa te antrenezi pentru triatlon
  • sa-ti îmbunatatesti tonusul si sa ai mai multa energie
  • pur si simplu si câstigi pariul cu tine si sa-ti depasesti limitele

TTW Sports Club este locul în care gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma stilul de viata.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.inforegio.ro, facebook.com/inforegio.ro


Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Aboneaza-te la newsletter